Zbójnicki Katering

Sałatki (300g)

22,-
Z krewatkami

22,-
Z grillowanym kurczakiem

22,-
Z buncem

22,-
Z wędzonym łososiem

22,-
Z tuńczykiem

22,-
Z wędzonym kurczakiem

30,-
Jarzynowa 1kg

45,-
Śledziowa 1kg

Ryby (100g)

12,-
Po grecku (morszczuk/tilapia)

18,-
Łosoś na warzywach

18,-
Łosoś w galarecie

20,-
Sandacz w galarecie

Patery mięs i serów

22,-
Półmisek mięs pieczonych 200g

22,-
Półmisek serów górskich 200g

6,-
Rolada serowa ze szpinakiem 100g

6,-
Rolada serowa z pieczarkami 100g

Śledzie (200g)

14,-
W śmietanie

14,-
W oleju

14,-
Po ”zbójnicku” (w sosie czosnkowym)

14,-
Tatar ze śledzia

14,-
Carpaccio ze śledzia

Galaretki (2szt)

6,-
Drobiowa

6,-
Wieprzowa

Jajka (2szt.-150g)

15,-
Garnirowane z szynką na sałatce jarzynowej w cykorii

15,-
Garnirowane z wędzonym łososiem na sałatce jarzynowej

Specjały (10szt)

20,-
Kruche ciasteczka nadziewane pastami

25,-
Rolada z kurczaka na krakersie

25,-
Indyk na tostach

25,-
Roladki z łososia z tuńczykiem

15,-
Pumpernikiel z pastą

30,-
Łosoś na placku

60,-
Tatar z łososia w cykorii

60,-
Tatar wołowy na pieczywie

30,-
Rolada rybna na tostach

30,-
Pasztet z wątróbek na pieczywie